Genel Bakış

Ülkemiz çocuklarına daha iyi eğitim imkanları sağlamanın ulusal kalkınmayı teşvik edeceğine inanan GSD Grubu, 1996 yılında GSD Eğitim Vakfı'nı kurdu. Kar amacı gütmeyen bir hayır kurumu olan GSD Eğitim Vakfı, kendini Türkiye'deki çocuklara yönelik eğitim imkanlarının geliştirilmesine adadı.

GSD Eğitim Vakfı kuruluşundan bu yana ilki Istanbul Bahçelievler´de, ikincisi de Yalova Çiftlikköy´de olmak üzere iki adet ilköğretim okulu yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığı´na devretti. Vakıf son olarak Rize´nin Çayeli belediye sınırları içersinde bulunan 20 derslikli Hasan Yılmaz İlköğretim Okulu´na 14 derslik eklenmesi ve okulun standartlarının günün ihtiyaçlarına uygun hale getirilmesi çalışmalarını Şubat 2009'da tamamlayarak hizmete açtı.